U prosincu smo organizirali nezaboravan božićni domjenak koji je okupio prijatelje, suradnike i dragocjene pacijente. Atmosfera je bila ispunjena toplinom, smijehom i razmjenom znanja, obilježavajući ne samo blagdansko veselje, već i vrijednosti zajedništva i obrazovanja.

Fotografije uzvanika otkrivaju osmijehe i srdačne trenutke koje smo dijelili dok smo se zabavljali i istovremeno obogaćivali svoje znanje o Curaprox Hydrosonic Pro četkici kao i mnogim drugim aktualnim temama. Drago nam je što smo mogli kombinirati ugodno s korisnim, jer smo osim što smo se opustili, imali priliku i naučiti nešto novo.

Posebnu zahvalnost dugujemo tvrtki Curaprox za njihovo sudjelovanje i podršku te pripremi divnih poklona za naše uzvanike. Njihov angažman doprinio je tome da naš domjenak zasja u sofisticiranom i najljepšem svjetlu. Uz njihovu podršku, osigurali smo ne samo sjajnu atmosferu, već i dodatne vrijednosti i pogodnosti za naše goste.

U opuštenoj atmosferi prepunoj smijeha, osjećali smo se kao jedna velika obitelj. Veselimo se ponovnom druženju i novim prilikama za zajedničko učenje i zabavu. Božićni domjenak ove godine će ostati urezan u našim srcima kao nezaboravno iskustvo koje nas je povezalo i obogatilo.

Veselimo se budućim susretima koje ćemo s radošću pripremiti za vas!